Miskolcon vagy online milyen grafikus vagy hasonló képzések vannak, amiket érdemes lehet elvégezni? Többi lent!
A környéken vagy javarészt online zajló kreatívabb képzést keresnék. Valahogy mindig is bennem volt ez a vonal, de más egyetemet végeztem végül (csak egy "basic" számomra nem egy jelentős képzés, nem mérnök, gazdász stb, de midnegy is). A lényeg, hogy van bennem egy kreatívabb vonal, szeretek alkotni, igazából bármit, szívesen szerkesztgetek akár a gép előtt is, ezt azt, szerintem lenne érzékem ilyesmi dolgokhoz csak még nem sikerült teljesen megtalálnom önmagam ebben és a pontos irányt. Nyílván ez semmit sem jelent, de éppen ezért is tanulnék még valamit, amiben esetlegesen nem csak örömöm lelem és szívesen csinálom, hanem azért meg lehet vele keresni mondjuk azt a hírhedt átlagkeresetet. 😁🤣
Szóval Miakolcon az egyetemen nincs effajta jellegű képzés (minden más van szinte....). Az OKJ (vagy nem tudom ma már hogy hívják, hogy is vannak ezek a felnőttképzések, most kezdek csak utánaolvasgatni) képzésekkel pedig nem vagyok teljesen tisztában. Persze látom, hogy a neten van rengetegféle, de nem akarok random csak belefogni egybe.
Esetleg tudnátok segíteni, hogy grafikus vagy hasonló területen milyen lehetőségek vannak, esetleg ha talál az ember egy jobb állást, akkor milyen fizetésre lehet számítani? Nagyon szeretnék váltani és úgy érzem túl sok információ önzömlik rám a netről. Az sem baj, ha fizetős, habár nyílván vannak határaim, de ha megéri akkor belevágnék!
Vagy melyik az ami elfogadott akár jobb munkahelyeken?
Tehát úgy amblokk, ha valaki pár mondattap tudna segíteni valamely kérdésben, akár a saját példájával, vagy valamilyen opcióval, vagy ha ismer egy ezt a témakört átfogó csoportot, honlapot azt nagyon megköszönöm!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!