Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet még venni feltöltő...

Lehet még venni feltöltő kártyát telefonhoz?Ujságosnál Postán esetleg?

Figyelt kérdés
Vettem egy buta Nokiát pót telefonnak itthonra.Meg ha Apu elmegy valahová,hogy vigye magával.Mindet be kell vinni regisztrálni?Yettelnél van egy nekem meg Anyunak is.Jo lenne Vodás vagy 30-as .Yettelnel sokszor nem jó a térerő.

tegnap 11:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Nincs már anonim kártya.

Nincs már Vodafone sem...

tegnap 12:33
 2/7 anonim ***** válasza:

A 30-as, vagyis Telekom Mobilt tudom; Dominó a neve.

Telekom üzletben, postán, kijelölt Shell, MOL, OMV kútnál, adott újságárusoknál, Tesco, Auchan, Media Markt, Euronics, Spar, Interspar üzletekben lehet személyesen venni, illetve a Magyar Telekomtól online rendelhető.

Személyes vásárlásnál szerződést kell kötni, igazolni kell a személyazonosságot.

Online rendelés esetén olyan adatlapot kell kitölteni, mint az évenkénti adategyeztetésnél. A futártól csak az veheti át, akinek az adataival rendelve lett; igazolni kell a személyazonosságot.

tegnap 16:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Oké köszi.Remélem nem kötelező az előfizetes sehol.
tegnap 16:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért lenne? De ha lenne olyan szolgáltató, ahol nincs feltöltőkártyás lehetőség, és te nem akarsz előfizetést, akkor nem azt választanád, és kész.
tegnap 16:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem tíz éve biztos nincs kártya, online töltik telefonszámra
tegnap 18:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi
tegnap 18:38
 7/7 anonim ***** válasza:
5! "biztos nincs kártya"? [link]
tegnap 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!