Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kemény 5 szezon Tiroli hotelmu...

Kemény 5 szezon Tiroli hotelmunka után, 36.000 Eurót összespóroltam, itthon előtte 5M-t,+ kaptam a szüleimtől is 4M-t ill egy 60nm ingatlant Egerben. Az a problémám hogy Hevesben kb 300brutto a teteje. Mit tennétek?

Figyelt kérdés
a kereset, és félek hazajönni plusz a politikai hangulat. Tavaly Bécsbe költöztem hogy közelebb legyek(magányos vagyok), +ott meg már lassan 600euro egy szoba+bérlet,kaja és ugyanott vagyok,kocsi sincs.13.14havi kint elérhető. Szülők Mo-n Munkahely,perspektiva alig Mo-n. Menjek haza vagy külföldön maradjak? Sajnos párkapcsolat sem jött össze az évek alatt 30.leszek/N. Mit tanácsoltok?

tegnapelőtt 07:32
 1/10 anonim ***** válasza:
35%
2026 vége felé már hazajöhetsz. Addig húzd ki valahogy. 20 mFt-tal amúgy se messze mégy, bár egy 60 nm-es lakásért lehet kb 150 ezret kapni Egerben havonta. Az nem rossz. Sőt ha írsz nekem privit, akkor tudok másmilyen ingatlanhasznosítást is.
tegnapelőtt 08:12
 2/10 anonim válasza:
1-es...Miért? 2026-ban mi lesz?
tegnapelőtt 08:26
 3/10 anonim ***** válasza:
300 bruttó? Hát talán olyan munkát kéne végezni, amiért fizetnek is, annyiból konkrétan csak éhenhalni lehet. Én a helyedben biztos nem jönnék haza. Én is húzok innen, amint tehetem.
tegnapelőtt 08:36
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
az új fidesz kormány fellendíti a gazdaságot.
tegnapelőtt 08:39
 5/10 anonim válasza:
4-es..Milyen értelemben új?
tegnapelőtt 09:09
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Az újraválasztott. A régi természetesen. 2030-ig még biztosan ők lesznek és utána még kb 10 évig.
tegnapelőtt 09:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Maradj kint,gyűjtögess még.
tegnapelőtt 09:36
 8/10 anonim válasza:
6-OS. Ez olyan politológus válasz volt..
tegnapelőtt 09:51
 9/10 anonim válasza:

Hogy érted, hogy magányos vagy? A családod hiányzik vagy nincsenek barátaid?

Azért kérdezem, mert Bécs és a határ környéke eléggé tömve van magyarokkal és ha kicsit megerőlteted magad, akkor egész könnyen ki lehet alakítani egy baráti társaságot :) Próbálj meg különböző programokba bekapcsolódni, szerintem Bécsben tuti vannak csoportok, amik adott hobbik közé szerveződnek, pl túrázás, társasozás, síelés, kirándulás, különböző sportok stb. A bécsi magyarok facebookcsoportban próbálj érdeklődni, hogy vannak-e ilyen társaságok, biztos akad egy-kettő. Persze ha jól megy a német nem feltétlenül csak ott keresgélhetsz!

Amúgy én a helyedben inkább valami kisváros környékén nézelődnék, a pénz amivel rendelkezel, már simán elég egy jobb lakás önerejéhez Wiener Neustadtban vagy a környékén. Haza semmiképpen nem költöznék a helyedben, nagyon lejtmenetben van az egész ország és tök mindegy ki lesz a következő miniszterelnök, ugyanúgy tovább fog hanyatlani, ugyanis a németországi gyárbezárások kegyetlenül be fognak tenni a magyar iparnak is, amit meg az egész gazdaság meg fog érezni!

Szülővárosod az hol van? Milyen gyakran tudsz hazajárni a szüleidhez?

tegnapelőtt 12:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Maradj kint,én is kint vagyok.

Legalább van némi szabadság két szezon között.

tegnapelőtt 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!