Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen anyaggal lehet a 3D...

L0m3x kérdése:

Milyen anyaggal lehet a 3D nyomtatott tárgy felületét kisimítani?

Figyelt kérdés

Láttam kitöltő sprayt videón, de itthon nem találtam, vagy csak nem jó kereső szavakat használtam. Kerestem gitt-re is de csak építőipari jött szembe.

Olyan anyag kellene, amit akár csiszolni is lehet.

tegnapelőtt 10:20
 1/4 A kérdező kommentje:
PLA-ra
tegnapelőtt 10:21
 2/4 anonim ***** válasza:
79%
Ami valóban működik PLA-n az a "semmi". Vannak ilyen "próbálkozások" külföldi oldakon, de egyik se igazán jó. Ha nagyon sima felületet akarsz akkor finomabb nyomtatóval (beleértve, hogy nem FDM) dolgozol és nem PLA-val.
tegnapelőtt 11:03
 3/4 A kérdező kommentje:

Ha ez így van, akkor "PROtipp" :

Vettem az aliexpressen egy kis USB-s, akkus gravírozót 6000HUF csomó tartozékkal. Azzal lenagyolom és mindenhez hozzáférek. Aztán csisz.vász.

Próbálok majd műgyantát, vagy keverek valamit ragasztóba. Ha kitaláltam, közzé teszem. :)

tegnapelőtt 16:06
 4/4 Noren1989 ***** válasza:
A csiszolàs, szórógitt jó lehet, de a még jobb, ha rétegvastagsàgot vàltasz az érzékenyebb helyeken...
tegnapelőtt 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!