A Mórahalom Szt. Erzsébet fürdőben, textilmentes szauna?
Figyelt kérdés
Még soha nem voltam ilyen helyen de hajt a kíváncsiság. Aki járt már ott, leírna hogy is "működik" ott a dolog onnantól hogy pénztár?tegnapelőtt 09:16
1/11 anonim válasza:
Két része van: a lenti textiles fürdő (ott is vannak "szaunák", habár a fürdőruhás szauna nem érdemli meg ezt a megnevezést), valamint a "Csendes wellness" terület, ahová lépcsőn kell felmenni, az textilmentes. Ide külön belépőt kell fizetni, és akkor adnak "szaunalepedőt", amire nem tudom, mi szükség van, mert takargatni felesleges, az izzadság felfogására pedig alkalmatlan, szóval én köszönettel visszautasítottam, mert vittem magammal normális szaunatörölközőt a sima törölköző mellé. Innentől kezdődik a labirintus, mert a "csendes wellness" öltözői szokatlan helyen vannak, én végül kíséretet kértem a bejárattól, mert nem találtam meg. Utcai ruhában és cipőben!!! kell végigcaplatni a textilmentes szaunák között, hogy eljussunk az öltözőkhöz, ami nagyon átgondolatlan tervezés! Van egy kinti és néhány benti szauna, egy melegvizes buborékolós medence és egy kinti merülődézsa. Hogy a meghirdetett felöntések (amikre egyenként külön jegyet kell váltani...) hol vannak, a fürdőruhás vagy a normális (textilmentes) szaunákban, az számomra nem derült ki, mert amikor ott jártam, éppen elmaradtak betegségre hivatkozva. De állítólag itt is ott is vannak.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Tehát pénztár, emelet aztán bóklászni :) Sokan vannak azokon a napokon?
tegnapelőtt 11:58
3/11 anonim válasza:
Fogalmam sincs, nyáron a textilmentes részen alig voltak, azért is nem találtam az öltözőt a kihalt épületben bolyongva. Több, kikapcsolt szauna is volt, amiket gondolom nagyüzemben bekapcsolnak, hogy jobban szétterüljön a tömeg.
4/11 Suetonius válasza:
Nem tudom, hogy a pénteki naturista estek milyenek, de amikor tavalyelőtt ősszel kipróbáltam a közönség 99%a fürdőruhásan használta. Én nem oda mennék.
5/11 A kérdező kommentje:
Merre van még a környéken, ott hogy működik?
tegnap 14:21
6/11 Suetonius válasza:
Úgy tudom Kiskunmajsán is van, de arról nincs több infóm.
7/11 anonim válasza:
Ha fürdőruhában voltak, az nem "naturista est". Amikor én voltam Mórahalmon, a naturista részen mindenki meztelen volt.
Alternatíva: [link]
az 5 órás felöntésre még odaérsz ma.
8/11 Suetonius válasza:
Nem voltam egyértelmű: én nem naturista esten voltam, hanem egy szombati napon, amikor elvben szintén textilmentes a hely. A poén az, hogy a kasszában az 50es hölgy jelentősegteljes tekintettel figyelmeztetett: "Az emeleti szaunában le kell dobni a textilt!"
Aha...
9/11 anonim válasza:
Hát ha senki nem figyelmezteti a fürdőgatyás vitézeket, akkor nem kell csodálkozni. Az első bepróbálkozót kell azonnal felszólítani, nem amikor már többségben vannak. Jobb helyen a személyzet is odafigyel erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!