Hogy tiltsak le valakit ugy hogy soha sehol semmilyen formában nem találhasson meg többet?
Van egy ismerősöm aki nem hagy békén már nagyon régóta kb szerelmes belém. Hiába veszekszek nem ér sokat. Egy kis időre leszáll rólam aztán megint ír, és éjszaka is hivogatott csak letiltottam a számát + a privát hívásokat is tiltottam. Képes egymas után 10x is hívni. Most csinált új facebookot meg instát és abból írt rám hogy találkozzunk meg miert tiltom le mindig. Nem zavarja hogy van barátom...a múltkor rászólt és egy kis időre hagyta abba most újra kezdi. Egyszerűen látni sem akarom az üzenetét meg egyáltalán semmit ami vele kapcsolatos! Valahogy meg lehet oldani hogy végleg tiltva legyen akkoris ha új profilokat csinál ?
Számot nem tudok cserélni a munkám miatt így az küldve sajnos.
Amíg ő tud új profilokat csinálni, addig sok mindent nem tehetsz.
Vagy a mindig új profilját tiltogatod le folyamatosan, vagy te léped meg azt, hogy a közösségi médiás profiljaidat megszünteted.
Részemről a párod helyében kinézne neki egy amolyan kis "nevelő célzatú" pofon (persze úgy hogy ne legyen tanú), aztán megmondani neki, ha nem áll le ezután sem akkor kaphat repetát :D
A nem megverős változat: gyűjtsd a bizonyítékokat és jelentsd fel zaklatásért, mert ez már büntetendő. Minél többször csinálja, annál rosszabbul jön ki belőle.
Előtte egy blöffel még próbálkozhatsz, amikor egy aktívabb napja után válaszolsz neki, hogy feljelentetted és keresni fogják. Van, akinél működik a beszaratás is, és leáll. Aztán amikor újra veszi a bátorságot a folytatásra, akkor tényleg megteszed.
2es!
Gondoltam már erre de nem merem fenyegetni ezzel mert mivan ha emiatt ideges lesz és rosszat csinál nekem , ellenem fordítja a páromat?
Elvileg van olyan lehetőség a tiltásnál hogy minden tole szarmazo új profilt tiltson automatikusan nem ?
Azt hiszem erre mentem rá viszont akkor nem értem hogy tud mindig megtalálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!