Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Foxpost kiszállít ma szerintetek?

Foxpost kiszállít ma szerintetek?

Figyelt kérdés

Tegnap éjjel 2 óra körül beérkezett a raktárukba a csomag és azt írja a csomagkövetés, hogy

"Csomagod beérkezett a FoxPost raktárába. A feladott/visszaküldött csomagot hamarosan kézbesítjük."

És még 1 van:

"Csomagod beérkezett a FoxPost raktárába, hamarosan átadjuk a házhozszállítást végző partnerünknek."

Az email-ben azt is írták, hogy átadják az ExpressOne-nak.

Várható ma a kiszállítás?

Most 11:36-van még nem kaptam másik e-mailt, hogy jönne.

tegnapelőtt 11:36
 1/5 A kérdező kommentje:
Le követtem az ExpressOne-t azt írja várható kiszállítás: még csak elektronikus értesítés érkezett
tegnapelőtt 12:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Ma felveszik a Foxpost raktárából, átkerül az Express One depójába. Majd onnan kézbesítik. Ha malacod van és hamar beérkezik a depóba és még indul onnan fuvar felétek, akkor megkaphatod. De ehhez nagyon precíz csillag együttállás kell. Esélyesebb, hogy hétfőn fogod megkapni.
tegnapelőtt 12:06
 3/5 SzoptimuszFővezér válasza:
31. én meg elsején nem volt szállítás, aztán most már minden úgy megy ahogy
tegnapelőtt 12:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Csomagautomatába ma és tegnap is szállítottak. A házhozszállítás mindig lényegesen lassabb náluk, mert azt nem ők végzik.
tegnapelőtt 12:34
 5/5 A kérdező kommentje:

Külföldre nem akarják kivinni aztán utána kiszállítani?

Vicc ami itt folyik ezeknél a cégeknél...

Na ezért jó a GLS az kihozza 1 nap alatt.

Köszönöm a válaszokat :)

tegnapelőtt 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!