Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Magánnyomozóval bárkit figyelt...

Magánnyomozóval bárkit figyeltethetek?

Figyelt kérdés
Kell indok is vagy elég elmondanom, hogy kit nyomozzon le és kész?

jan. 2. 21:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Magánnyomzó is csak annyit tehet, mint bárki más. Nincs több joga, mint neked, vagy nekem.

Mit akarsz tudni.

jan. 2. 22:04
 2/2 deadghost válasza:

Tisztelt Kérdező,

Magánnyomozó vagyok és az irodánk etikai kódexe kitér rá, hogy milyen jellegű munkákat vállalunk és miket nem. A belső szabályozáson túl, törvény is szabályozza a kérdést. Vannak olyan személyek akiket nem, vagy csak bizonyos feltételek mellett figyelheti meg magánnyomozó. Természetesen mint legtöbb esetben, itt is vannak olyanok akik pénzért többre hajlandóak mint amit a szabályozás megenged.

Ezt leszámítva igen, bárkit figyeltethet a megbízó. Ugyanakkor az esetek nagy részében logikus érvekkel le tudjuk beszélni az ügyfelünket a felesleges kiadásokról, ha a leendő megbízás nem tűnik megalapozottnak.

Remélem segítettem!

Üdvözlettel:

Levente

jan. 3. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!