Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért mosolyog egy fiú a lányra?

Miért mosolyog egy fiú a lányra?

Figyelt kérdés

jan. 1. 15:59
 1/10 anonim válasza:
100%

A mosoly egy természetes reakció, a jelentése, háttere nagyban függ attól, hogy milyen szituációban történt.

Pl. hiába mosolygok rá olyan nőre, ismerősre akivel épp találkozok, váltok vele pár kedves szót, attól még a mosolyom nem jelent semmi többet minthogy kifejezzem azt, hogy jó volt találkozni, látni stb...

jan. 1. 16:20
 2/10 A kérdező kommentje:

#1 így van nem fejtettem ki jól a kérdést

Én most két idegen személyre gondoltam

jan. 1. 16:23
 3/10 anonim válasza:
100%
Én csak arról tudok nyilatkozni, hogy én milyen esetben tenném. Mivel alapjaiban véve pozitívan állok hozzá mindenkihez, így előfordul velem, hogy akár egy idegen nőre is rámosolygok, ha szembe találkozom vele. Pusztán csak egy kedves gesztus részemről, de persze ott van mögötte az is, hogy valamilyen szinten kedves személynek találom őt is, így első látásra, mert hát nyilván nem mosolyogva járok az utcán, mint egy bolond. De a kedvességen túl, nem feltétlen van bármi is mögötte, mert ugyanúgy rámosolyoghatok egy 50 éves nőre is, aki azért idősebb mint én. :) Ha van még kérdés, nyugodtan keress meg privát üzenetben is, kicsemegézhetjük...
jan. 1. 16:31
 4/10 A kérdező kommentje:
#3 és ha többször előfordul?? Meg amúgy mosoly és mosoly között is van különbség
jan. 1. 16:35
 5/10 anonim válasza:

Ezt azért Te látod rajta, hogy mi van a mosoly mögött!😉

Mert azért nem mindegy hogy rád pillant és elmosolyodik és ugyan úgy a következő személyre is úgy mosolyog...

Vagy sejtelmessen rád néz és úgy mosolyog...

jan. 1. 21:24
 6/10 A kérdező kommentje:
#5 sejtelmesen
jan. 1. 21:30
 7/10 anonim válasza:

Akkor valószínű szimpatikus vagy neki!😏

Te hogy látod amúgy?

jan. 1. 21:32
 8/10 A kérdező kommentje:
#7 én úgy látom hogy szimpatikus vagyok csak nem mer lépni
jan. 1. 21:41
 9/10 anonim válasza:

Akkor egy kicsit segíts rá...persze tudom ezt nem mindenki ajánlja...ha Neked is szimpi.😉

Nekem biztos hogy számítana!

jan. 1. 21:46
 10/10 A kérdező kommentje:
#9 rendben
jan. 1. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!