Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » ERSTE bank vélemények?

ERSTE bank vélemények?

Figyelt kérdés

Kinek mi a tapasztalata az ersétről? Jó-Rossz, ugyan olyan mint a MBH bank?

Illetve nyitnék egy cseperedő számlát is de azt írja arra hogy a 0 Ft kártyvezetés meg számlavezetés az dec 31-ig tart akkor azután már nem lesz ingyenes ? :(

dec. 31. 19:38
 1/1 anonim ***** válasza:

Kíméletlen útonállók.

Háromszor annyit fizettettek velem vissza a hitelre, mint amennyit felvettem - és egyik pillanatról a másikra emelték a kamatokat fantáziakifogásokkal.

Ha rám hallgatsz, messzire elkerülöd az összes osztrák bankot az otépével egyetemben. Amit csak lehet, sarcolnak és még az sem igaz akár már másnapra sem, amit gondolnak. Azótépével ott végeztem, amikor elkezdték arra csipegetni a számlámat, hogy ők használják a pénzemet és hozzá akartam férni a már megkeresett, leadózott jövedelmemhez. NEM ÉN AKARTAM számlát nyitni náluk, hanem belekényszerített az állam ebbe - pénzkímélés címszóval!

dec. 31. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!