Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Pozitiv vagy negativ szerintetek?

Pozitiv vagy negativ szerintetek?

Figyelt kérdés
Parommal babát szeretnénk , mar van egy 3 éves fiam. 3. honapja probalkozunk tegnap delutan 10es erzekenysegu tesztel teszteltem egy nagyon halvany pozitivat tenyleg nagyon halvany , ma reggel ismet teszteltem az negativ lett 🤔 .. ezek utan fogalmam sincs mire gondoljak , a menstruaciomat most 31 vagy 1 re várom. A ciklusom 31 napos altalaba itt ott hosszabb.

dec. 31. 12:35
 1/3 Syska válasza:

Ugyan azzal a fajta teszttel csináltad?

Időn belül jött ki a halvány pozitív vagy időn kívül?

Ha nem jön meg 1.-jén akkor 2.-án reggel lőj egy tesztet még. Ha az pozitív lesz akkor már jó jel.

dec. 31. 16:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Masik fajta tesztel csinaltam ami szinten 10es erzekenysegu volt , időn belul jött ki mar az elejen láttam de aztan elkezdett ki halványodni es maradt egy nagyon halvany vekony vonalka. Ma sajnos nemtudtam csinalni de a napokba csinalok egy újat , köszi a választ!
tegnap 11:15
 3/3 Syska válasza:

Elöző vagyok.

Hát lehet csak kémiai terhesség és kicsit késve de megfog jönni vagy többet ittál és többet voltál pisilni ezért lett negatív a második teszt.

Fontos, hogy ha tesztelgetsz ugyan olyannal csináld mert vannak tesztek között is eltérések sajnos :/

Anno második gyermekemnél csináltam tesztet virított az egy vonalka hogy negatív, csináltam másik tesztet is az meg full erősen ott ragyogott két csíkkal... :D

Majd írd meg kérlek mi lett a következő teszt eredménye.

Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön! :)

Mi is próbálkozunk 9 hónapja már, de eddig semmi sajnos. Kitartás!!! :)

tegnap 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!