A 166 cm alacsonynak számít?
Szerintem szivatnak.
De ez csak a személyes meglàtàsom.
Egyáltalán nem. Közepes magasság.
Egyébként 150 centisen se lenne joguk letörpézni.
Evolucios szempontbol a 165-173 cm kozotti magassag az ember idealis magassaga. Atlagban a 170 cm (167 cmtol lefele) alatti embereket mar alacsonynak tartják. 165 cm a rendorseg hatara is, tehat egyertelmu, hogy akorul mar alacsonynak szamit torvenyileg, tarsadalmilag is az ember. Szerintem a cukin alacsony lányok 165 cm-tol lefelé kezdodnek, es nem csak azert, mert en 169 vagyok es ott vannak a nalam alacsonyabbak, hanem mert a 165 cmtol lefelé lanyokon lehet latni azokat a kulonosebb alacsony lany ismertetojeleket, a testfelepitesuket. 165-173 cm kozott nem tul kirivoak a magassag tulajdonsagai rajtuk. Ugyanez van a magas emberekkel is, hogy 170-178 kozott nem eszreveheto nagy testfelepitesi kulonbseg, de 178, 180, 182 felett mar rendesen mas a testuk, fejuk, vegtagjaik.
Népenként is eltero az atlagmafassag, pl olaszok, kinaiak, alacsonyabbak. 166 cmmel nem szamitasz kulonosen alacsonynak, mert 155 (150) - 165 kozott alavsonyak inkabb az emberek, lanyok, akikre fel is figyelnek. Legdeljebb csak tobb a magas korulotted, akik 175 korul-felett vannak, es nekik mar minddnki alacsony...
28/F
Néha a szorgalom butasággal társul.
A nöknél korábban zárul le a növekefés, ezért többnyire alacsonyabbak a férfiaknál. Ettöl függetlenül vannak két méter feletti csajok, és 160 alatti férfiak.
166 centi nem számít alacsonynak. A törpézőkkel ne foglalkozz! Ostobák, gonoszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!