Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Magyaeországon vapet (pl elf...

Magyaeországon vapet (pl elf bart vagy poco bart) legális használni?

Figyelt kérdés

Ha pl külföldről jövök haza repülővel, vagy akár kocsival, és még külföldön vettem egy vape-t akkor azt ki kell dobnom mielőtt hazamennék, vagy fogyaszthatom Magyarországon

Én azt olvastam hogy csak a kereskedés tiltott, de a használatra nem tértek ki...

illetve ha külföldről rendelném magyarországra, de csak egyet, saját fogyasztásra, akkor nem fog rámszállni a hatóság ugye?

ma 00:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Dehogynem száll rád a hatóság, mivel Magyarországon illegális birtokolni is. Nyilván nem bilincsben visznek el érte ha találnak egyet nálad, de elkobozzák és számíthatsz mellé büntetésre is.
ma 00:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Kb. egy szintre hozták a kábszerrel, de itt Pesten vidáman pöfékelnek az emberek városszerte. Ezzel nem megnyugtatni akarlak, hogy nyugodtan hozd be. Bármikor lehet egy akció, akár egyéni is, és akkor elkalapálnak.

Egyébként állandó vitám ez többekkel pl. a viperával, sokkolóval kapcsolatban. Egyesek szerint, az, hogy ezeket csak rendvédelmi szerveknek szabad értékesíteni, attól még lehet neked otthon. Az nincs a szövegében. És valóban! Hát ez van a manórúddal is. Azért tilos értékesíteni, hogy ne használd.

ma 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!