Hány évesen csóklóztatok előszőr?
Figyelt kérdés
14 évesen szerintetek már elkéstem?
És milyen volt az első csók élmény?
2010. nov. 7. 00:03
1/11 anonim válasza:
Annyi ilyen kérdés van már -.-
Amúgy 13 évesen és nagyon jó volt :)
2/11 anonim válasza:
Én 17 évesen (későn érő típus voltam, és ezért nem tetszettem a pasiknak -.-) szóval nem vagy elkésve :P
3/11 anonim válasza:
én 16 ...és teis simán ráérsz. am nem akkora durranás, mint gondolják
4/11 anonim válasza:
A legelső (nyelves) 16 évesen, és borzalmas volt. Mintha a nyelvének sosem lett volna vége, ezek mellé még tiszta nyál is volt minden. Az "ízzel" nem volt gond (hála az égnek). Összességében olyan volt, mintha egy jó nagy, nyálkás meztelencsiga mászott volna a számba. Később azért belejöttünk :D
5/11 anonim válasza:
Nekem 15 évesen és nagyon rémes volt :S
A srác úgy csókolt mint valami harcsa, csak tátogott, úgyhogy egyáltalán nem volt jó. Meg is bántam, hogy vele vesztettem el a csókszüzségem :D
Aztán másodszorra egy lánnyal, az tökjó jóvolt és élvezetes, bármikor csinálnám :D
16/L
6/11 anonim válasza:
Nem késtél el, ÉN késtem el, mivel még mindig nem volt soha :S
17/F
7/11 anonim válasza:
én asszem 10 vagy 11 évesen. Osztálytársammal dúlt a láv, mindig a bokorban lógtunk:D Most vagyok 17 éves, ahhoz képest még most sem jutottam senkivel sem tovább a csóknál:) 17/L
8/11 anonim válasza:
asszem oviba :D
de az első igazi csókolózásom 14évesen volt.
9/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D
2010. nov. 7. 01:50
10/11 anonim válasza:
15 évesen és nekem is rossz volt sajnos :S Annyira hogy perpillanat nem is akarok mégegyszer :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!