Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nincsenek barátaim az iskolába...

Nincsenek barátaim az iskolába mit csináljak?

Figyelt kérdés
Mindjárt mehetek vissza az iskolába, de osztály belül se kívül sincsenek barátaim. Van akikkel jóba vagyok de azok se barátok. Volt 3 barátom akikkel minden nap negyesbe lógtunk de kiközösítettek így most nincs senki. Mit csináljak? Rendesen gyomor forgató bele gondolni hogy nemsokára kezdődik én pedig ülhetek magamba minden egyes nap
tegnap 16:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Általános vagy középsuli, falusi vagy városi, jónak vagy rosszabbnak értékelt, gimi vagy szaki ha közép? Csak mert mindenhová más emberek járnak és nem árt kicsit máshogy közelíteni, van benne tapasztalatom.

De egyébként, légy nyitott, kezdeményezz, ezzel nem nyúlhatsz mellé, és ne add fel

tegnap 17:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és egyes vagyok

A legfontosabb hogy add önmagad

Jobb egyedül lenni mint szerepet játszani ezt hidd el

tegnap 17:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Középiskola ( technikum) és városi nem a legjobb suli igazából úgy értem hogy nem jónak értékelt
tegnap 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!