Mennyi idő alatt tűnik el a cigiszag?
Figyelt kérdés
Ma reggel itt volt nálam a barátnőm, elmentünk cigizni. Én kimentem a teraszra,de ő nem akart kijönni mert hideg volt, szóval beküldtem a fürdőbe. Ez kb egy órája volt,de még mindig lehet érezni a szagot,és nem annyira jó erre bemenni a fürdőbe. Valaki esetleg tudja,hogy mennyui idő alatt múlik el a szag? Köszönöm előre is.ma 11:40
1/2 anonim válasza:
Zuhanyozz le jó erős illatú tusfürdővel, az sokat segít, a gőz megfogja a szagokat. Aztán viszont szellőztess ki hosszan. Legközelebb pedig ne csinálj ekkora hülyeséget, na.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 😅
ma 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!