Mi a véleményetek hogy Szabó Mariann eset ki az X factorból?
Szerintem abszolút rossz döntés volt Szabó Mariannt kiszavazni - és nem azért, mert neki amolyan atyaúristen, de csodálatos hangja van, hanem mert sokkal színvonalasabb, mint Dorka.
Pedig nekem vele sincs bajom, de úgy érzem, benne a többség azt látja, hogy itt egy kedves, aranyos 19 éves anyuka, szinte még gyereklány, akinek szép és bájos arca van, és az a róla kialakult kép sokkal fontosabb, mint maga a hangja.
Mert a szimpátia gyakran többet nyom a latba, mint maga a tehetség. Dorka folyamatosan hamisan énekel, és a sokrétű dalokból már kiderült, hogy rengeteg olyan hang van, amivel egyszerűen nem tud megbirkózni. Ebből a szempontból Szabó Mariann sokkal ügyesebb és tehetségesebb, akkor is, ha nem z a tipikus lírai hangja van, ettől még technikailag bőven Dorka felett áll.
Csak ugye, mint mondtam, ennyit ér a szimpátia és a show érdeke...
19:30
Hát, most elgondolkodtam, hogy milyen fiúk vannak bent...
Szerintem a Vastag tesóknak egyszerűen jó hangja van, amit még akkor sem lehetne eldugni, ha mit ad az ég, csúnyák lennének. Ehhez még női szimpátia sem kell.
Takács Nikolasnak szintén. Pedig nekem nem jön be, de mikor egy hang tetszik, mikor élvezem az éneket, az számomra megszépíti az énekest is.
Király L. Norbi - nos, ő szerintem nem szimplán a lányok szimpátiája alapján maradt be, hanem mert egész Magyarország "nagy arc"-nak tartja. A hangja különleges, ez tény, de úgy gondolom, hogy ha teljesen átlagos emberként indul,akkor nem kerül be, mert nem lenne meg benne a plusz, ami tovább juttatta - tehát az egyénisége.
Szóval, ő tényleg inkább szimpátia alapján jut tovább
A Non-stop... nos igen, ők tök jók és tök viccesek, de nem sok keresnivalójuk van egy énekes-kutató műsorban, mert lássuk be: nem annyira énekesek. Több benne a show, mint a dal. pedig tényleg szuper, amit csinálnak, de akkor sem állja meg a helyét ebben a műsorban...
Remélem nem hagytam ki senkit. Azt azért hozzáteszem, hogy szerintem a lányok nem a férfiak szavazatai által maradnak benn... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!