Szeretnék diplomát szerezni és csecsemő és kisgyermeknevelő lenni. Mennyire kell most ember ebben a szférában? Érdemes megcsinálni? Van értelme?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a gyerekeket és igazából nem tudom másban elképzelni magam nőként. Mennyire lehet könnyen munkát kapni ebben a szakmában?dec. 23. 08:27
1/8 anonim válasza:
Elég nagy hiány van, mert alacsony a fizetés, ezért sokan felmondtak. Szóval biztos fel fognak venni. A hova más kérdés, mivel a meglévő emberek a nagyobb városokba koncentrálódtak, tehát a kis városokban, falvakban van hiány.
3/8 Noren1989 válasza:
Kelleni kell, valami nettó 220ért. Ha ennyiből meg tudod oldani az életed, hajrà!
4/8 A kérdező kommentje:
#3as
Muszáj megoldanom ebből, szeretem a gyerkőcöket és nem tudom másban elképzelni magam.
Ha jól tudom 320at keresnek nettoba a diplomas kisgyermeknevelők. Illetve család, gyerek mellett is rugalmasabb munka mint a kereskedelem pl.
dec. 25. 07:23
5/8 A kérdező kommentje:
Ha jól tudom 350et is megkereshetnek
dec. 25. 07:26
6/8 anonim válasza:
Az alacsony fizetésre fel kell készülni. Viszont szimpatikus az elhivatottságod. Az sok mindenért kárpótolhat.
7/8 anonim válasza:
Diplomás kisgyermeknevelőként nettő 460at keresek, plusz cafeteria, egyéb juttatások. Szerintem azért ez nem olyan rossz pénz...
Én nagyon szeretem :)
Pest megyei falvakban úgy tapasztaltam túljelentkezés van, viszont Budapesten mindig látok nyitott állásokat.
8/8 anonim válasza:
Alul láthatod a jelenleg érvényes bértáblákat
Nálunk van 13. havi fizetés is, ruhapénz, ebédhozzájárulás, helyi fürdőbelépő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!