Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lakcímkártya igénylés, hogyan?

Lakcímkártya igénylés, hogyan?

Figyelt kérdés
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna nekem ebben segíteni, mivel az itteni kormányablakban nem adtak nekem megfelelő információt. Szlovák állampolgár vagyok, évek óta Magyarországon élek, viszont eddig még nem szántam el magam rá, hogy magyar lakcímem, vagy csak szimplán ideiglenes lakcímem legyen. Miskolcra kell felmennem ezügyben, érdekelne milyen papírokat, vagy nyomtatványokat kell magammal vinnem, hogy azonnal el tudjam intézni és ne kelljen többször járkálnom. Köszönöm a válaszokat!

ma 15:26
 1/1 anonim ***** válasza:
BÁRMILYEN papír, ami igazolja, hogy van egy cím, ahol itt laksz. Tulajdonlap, albérleti szerződés, adásvételi,... bármi.
ma 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!