Mennyiért költöznél el?
Tudom, hogy van ingatlanos rovat, de engem az emberi része érdekel!
Otthon vagy. Csöngetnek. Ott áll egy ingatlanos és egy ügyvéd.
Ezt az ajánlatot kapod: Piaci ár + X összeg + Kifizetve a te ügyvéded díja. + 1 hét Airbnb neked és a családodnak. Csak költözz ki 1 héten belül!
Mennyi az X? Azaz a lakásod valós ára felett, mekkora összeg győzne meg, hogy elad a lakásod, ha nem hírdeted, és nem is gondoltál rá eddig, hogy elad?
Sürgösen elküldeném, egyrészt jól érzem magam a lakásomban, másrészt utálok airbnb jellegü helyeken lenni, egy hét alatt nem lehet megfelelö helyet találni, illetve utálom a költözést.
Nem tudnak annyit fizetni, amiért ilyenbe belemennék.
Meg eleve ilyen ajtónál kötött ügyletek valamilyen ügyvéddel nem megbízható ötletek, a legtöbb esetben csak átvágják az embert.
- Ha egy saját lakásom lenne, ahol szülők, nagyszülők is laktak, azt nem adnám el semennyiért.
- Ha olyan lakásban lakok, amit megvettem de nem tetszik, akkor piaci árnál kicsit többért is örömmel elköltözök, hátha találok jobbat.
- Ha olyan lakásom van, ami tetszik, otthonos, jól érzem magam benne, akkor viszont vagy nem adnám el semennyiért, vagy csak sokkal többért (mondjuk 2x-es áron), és itt persze az is játszik, hogy amúgy mennyi megtakarított vagyonom van.
- Ha az is játszik, aki albérletben lakik, akkor egy minimális összeg, amennyi egy induláshoz elég (1-2 millió Ft) is megfelelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!