Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyiért költöznél el?

Mennyiért költöznél el?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy van ingatlanos rovat, de engem az emberi része érdekel!

Otthon vagy. Csöngetnek. Ott áll egy ingatlanos és egy ügyvéd.

Ezt az ajánlatot kapod: Piaci ár + X összeg + Kifizetve a te ügyvéded díja. + 1 hét Airbnb neked és a családodnak. Csak költözz ki 1 héten belül!

Mennyi az X? Azaz a lakásod valós ára felett, mekkora összeg győzne meg, hogy elad a lakásod, ha nem hírdeted, és nem is gondoltál rá eddig, hogy elad?

ma 14:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne csak pénzt hozzon (persze azt is, naná), más lakásokat ajánljon fel, nehogy már én keresgéljek. Amúgy a 1,5X-esén már elgondolkodnék, mert nem is igazán szeretek ott lakni.
ma 14:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Sürgösen elküldeném, egyrészt jól érzem magam a lakásomban, másrészt utálok airbnb jellegü helyeken lenni, egy hét alatt nem lehet megfelelö helyet találni, illetve utálom a költözést.

Nem tudnak annyit fizetni, amiért ilyenbe belemennék.

Meg eleve ilyen ajtónál kötött ügyletek valamilyen ügyvéddel nem megbízható ötletek, a legtöbb esetben csak átvágják az embert.

ma 14:52
 3/5 A kérdező kommentje:
2. Csak ajánlat van az ajtóban, ott írtam, hogy a TE ügyvéded díja is fizetve lenne!
ma 15:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Ahogy írtam, eszembe sem jutna költözni
ma 15:06
 5/5 anonim ***** válasza:

- Ha egy saját lakásom lenne, ahol szülők, nagyszülők is laktak, azt nem adnám el semennyiért.

- Ha olyan lakásban lakok, amit megvettem de nem tetszik, akkor piaci árnál kicsit többért is örömmel elköltözök, hátha találok jobbat.

- Ha olyan lakásom van, ami tetszik, otthonos, jól érzem magam benne, akkor viszont vagy nem adnám el semennyiért, vagy csak sokkal többért (mondjuk 2x-es áron), és itt persze az is játszik, hogy amúgy mennyi megtakarított vagyonom van.

- Ha az is játszik, aki albérletben lakik, akkor egy minimális összeg, amennyi egy induláshoz elég (1-2 millió Ft) is megfelelne.

ma 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!