Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lassan 50 éves vagyok,félek...

Lassan 50 éves vagyok,félek az öregségtől,50 után öregszik az ember?

Figyelt kérdés
dec. 22. 13:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerinted? Vagy van más választási lehetőségünk? :D
dec. 22. 14:06
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Már előtte is.
dec. 22. 14:20
 3/7 anonim válasza:
Jönnek a gondok,a heti szintű rendelőbe járás.
dec. 22. 15:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze, hirtelen gyenge és beteges leszel azonnal... Nyilván ettől nem változik semmi. Valaki 60 fölött is rendszeresen sportol.
dec. 22. 18:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha 50 éves korod után egy nap arra ébredsz, hogy semmid nem fáj, akkor ez azt jelenti, hogy meghaltál.
dec. 24. 08:12
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos én 34 éves vagyok és nem öregszem. Már 10 éves koromtól gyűlöltem anyu akkor 78 éves anyját hogy az öreg és én nem. Szerettem volna öreg lenni én is hogy a szomszédok vigyék nekem is a tésztát mint mamának. 10 éves korom óta irigyeltem mamát houy kapott tésztát. A szomszédoktól.
dec. 28. 16:43
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Akarnék öregedni megfele. Most anyu 73 éves lesz és kezdem irigyelni. Akarnék én anyu helyett öreg lenni. Nem a 73 éves kéne öregedjen hanem én.
dec. 28. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!