Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a skálás gyilkos...

Mit gondoltok a skálás gyilkosról meg magda marinkórol?

Figyelt kérdés
Elég nekik szerintetek a börtönbüntetés? Vagy egyéb büntetéssel (kínzással) is kiegészítenétek a büntetést?
ma 13:07
 1/4 anonim ***** válasza:

A szabadságvesztés lényege egy olyan eljárás kellene, hogy legyen, amivel a (már aki) büntetés letöltése után szabaduló ember vissza tud integrálódni a társadalomba, és nem követ el további bűncselekményeket és esik vissza. Ilyen nálunk nincs, de más országokban ezt csinálják és működik is. Ennek hiányában akit visszadobnak az utcára és nincs jövőképe, motivációja, esetleg megszerzett végzettsége, a végén úgyis arra kényszerül hogy ismét büntetendő dolgot kövessen el és megint bevarrják.

Aki szerint a kényszermunka, kínzás, embertelen körülmény, 'éljen kenyéren és vízen', 'dolgozzon egy bányában haláláig', stb. bárkit is jóvá tesz, téved. Nézd meg mi lesz azokból a gyerekekből akit veréssel, fizikai erőszakkal és lelki terrorizálással "neveltek" fel.

ma 13:16
 2/4 A kérdező kommentje:

1 # kedves uram!

Itt nem arról van szó hogy a kínzás jóvá tegyen bárkit is.. Aki ilyen súlyos bűncselekményeket követ el az soha ne szabadulhasson és mindennap haláláig valamilyen kínzásban is részesüljön… én erre gondoltam

ma 13:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Én meg arra, hogy aki másokat meg akar kínozni, az nem különb tőlük. Mindkettő szadista, és ugyanazt érdemli akkor.
ma 13:21
 4/4 A kérdező kommentje:

3 # ismered te magda marinkót?

Szerinted nem érdemelné meg hogy mindennap meglegyen kínozva?

Ha neked megöli valamelyik hozzàtartozód te belenyugodtál hogy csak simán le van csukva?

ma 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!