Janika1177 kérdése:
Igaz az hogy a szélesebb esőztető zuhany fej pocsékolni tudja jobban a vizet mint egy keskenyebb?
Figyelt kérdés
Mert hallottam hogy egy széles esőztető zuhany több vizet enged ki pocsékba mint a kisebb. Én csak úgy tudom hogy csak úgy lehet spórolni a zuhanyzásnál a vízzel ha le öblítem magam vízzel, elzárom a vizet, szappanozom magam és samponozom hajam majd meg nyitom a vizet és le mosom. , utána elzáromtegnap 22:48
1/3 anonim válasza:
NAgyobb zuhanyfejből nyilván több víz is jön ki, de több vízzel meg hamarabb kész vagy a zuhanyzással.
Hogy ezt pocséklásnak fogod-e fel az rajtad múlik.
3/3 anonim válasza:
Addig nem pocsékolás, amíg a zuhanyfej nem nagyonbb a testednél.
De ha ennyire spórolni akarsz:
2L vízben lavorból lecsutakolod magadat, aztán csak öblítéshez használsz zuhanyt.
Meg ugye nem x percek,órák kellenek egy tusoláshoz és el lehet zárni, amíg szappanozod magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!