Régebben néztem egy kdramat és nem tudom mi volt a neve valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Már rég láttam ézért teljesen már nem emlékszem mi volt benne csak kisebb részletekre emlékszem.
Egy szegényeb csaj volt a főszereplő akinek az anyukája el küldte az össze spórolt pénzével las Angelesbe(nem biztos hogy oda de az biztos hogy USA) hogy meg kerese a nővérét. Meg találta a nővérét viszont neki nem volt jó anyagi állapota ezért ellopta a pénzt. A főszereplő csaj meg nem tudott haza menni mert nem volt pénze ezért kénytelen volt ott maradni de közben találkozott egy koreai csávoval akinél idéglenesen lakott.
Nagyjából ennyire emlékszem. Nagyon hálás lennék ha valaki tudná a sorozat címet
tegnap 18:06
1/1 anonim válasza:
Szórakozás --> filmek, sorozatok.
Megfelelő kategóriában előbb kapsz választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!