Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol vehetek Budapesten klóros...

Hol vehetek Budapesten klóros tisztítás céljából szkafanderszerű ruhát, és milyen áron kb.?

Figyelt kérdés

Olyan ruha kellene, amivel teljesen be tudom fedni a testemet és arcomat, kímélve a bőrömet, hajamat és szemeimet(szóval lehetőleg szemvédő szerkezet is jó lenne hozzá), miközben klóros spriccelővel befújom a penészes plafont és falat a szobában.

Mivel sokszor egy része a fertőtlenítőnek lefolyik vagy visszacsapódik, így muszáj valamilyen kimélő ruházat.

ma 14:35
 1/4 anonim válasza:
Munkavédelmi és vegyszer boltokban szokott lenni. De néha, katonai selejt is van a military boltokban. Keress valakit, akinek van internetje, és kérd meg, hogy keressen rá a Google -el!
ma 14:48
 2/4 A kérdező kommentje:

14:48

Köszi a válaszod első részét.

Második része kapcsán pedig: tisztában voltam vele, hogy mivel ez egy magyar oldal, így megkapom magyar szokas szerint a másokat lehülyéző parasztos válaszadást is(mivel egyeseknek nem lesz teljes a napjuk, ha nem hülyéznek le legalább 6 embert egy apró kérdés miatt is), de nyilván azért bátorkodtam itt is feltenni a kérdést a Google használata mellett, mert kíváncsi lettem volna tapasztalatokra, hogy kinek milyen tapasztalataik voltak ilyen típusú holmik terén.

Military boltok kínálata is csak részben van rendesen feltüntetve, és nem lesz egyértelmű a netes kínálat alapján egyből, hogy megbízható holmik-e.

ma 15:56
 3/4 anonim válasza:
Kidobós, "játszós" ruha + NAGY szemetesszák magadra húzva.
ma 16:00
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 Persze... bármilyen NAGY is a szemeteszsák, nagyon gyorsan elfogy benne a levegő. Kérdező, ahogyan írták, munkavédelmi boltokban érdeklődj. Amikor én csináltam ilyesmit (az előző bérlő után vállaltam a kifestést kaució helyett), akkor én csak egy olcsó napszemüveget használtam ehhez a feladathoz, és nem lett tőle semmi bajom. Viszont én ezt egyszer csináltam meg (hálistennek van annyi eszem, hogy tudjam, hogy mikor kell ablakot nyitni, és nincs penész), viszont ha valaki rendszeresen csinálja, akkor tényleg kell valami, például egy gázálarc. Az pont alkalmas erre, befedi a fejet és ki is lehet látni belőle.
ma 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!