Hol vehetek Budapesten klóros tisztítás céljából szkafanderszerű ruhát, és milyen áron kb.?
Olyan ruha kellene, amivel teljesen be tudom fedni a testemet és arcomat, kímélve a bőrömet, hajamat és szemeimet(szóval lehetőleg szemvédő szerkezet is jó lenne hozzá), miközben klóros spriccelővel befújom a penészes plafont és falat a szobában.
Mivel sokszor egy része a fertőtlenítőnek lefolyik vagy visszacsapódik, így muszáj valamilyen kimélő ruházat.
14:48
Köszi a válaszod első részét.
Második része kapcsán pedig: tisztában voltam vele, hogy mivel ez egy magyar oldal, így megkapom magyar szokas szerint a másokat lehülyéző parasztos válaszadást is(mivel egyeseknek nem lesz teljes a napjuk, ha nem hülyéznek le legalább 6 embert egy apró kérdés miatt is), de nyilván azért bátorkodtam itt is feltenni a kérdést a Google használata mellett, mert kíváncsi lettem volna tapasztalatokra, hogy kinek milyen tapasztalataik voltak ilyen típusú holmik terén.
Military boltok kínálata is csak részben van rendesen feltüntetve, és nem lesz egyértelmű a netes kínálat alapján egyből, hogy megbízható holmik-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!