Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Steam fiókomba valami rohadék...

Steam fiókomba valami rohadék orosz belépett és mindent elad, mit tudok csinálni? ez a szaros steam nem segít sehogy

Figyelt kérdés

ma 13:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Mit csináltál eddig? Pl. ezt?

[link]

[link]

Csak úgy nem lépnek be, ahhoz neked kellett valami adathalász oldalra bejelentkezni és megadni az engedélyt.

ma 13:10
 2/8 A kérdező kommentje:
kidobtam minden embert a fiókról, VPN + jelszócsere, elég lesz szerinted?
ma 13:17
 3/8 A kérdező kommentje:
annyi még hogy eladott kb. 150 cuccot a raktáromból, játékkártyák meg cs2 itemek. azokat vissza lehet szerezni valahogy?
ma 13:21
 4/8 anonim ***** válasza:

Ott van az első linkben a helyreállítási irányelv: "A Steam Támogatás nem állít vissza a felhasználó fiókját bármilyen okból elhagyó tárgyat, legyen az csere, piaci tranzakció, törlés, vagy ajándékozás. A te felelősséged, hogy gondoskodj Steam fiókod biztonságáról."

Az azért fura, hogy tudtak eladni dolgokat a raktáradból, amikor 15 napig felfüggeszti a rendszer, ha új eszközhöz adják a Steam Guard-ot.

ma 13:25
 5/8 A kérdező kommentje:

annyira szeretem az ilyen nagyvállalatokat... nekik mit ér ez az 50-100 euró? 1 másodperc alatt megkeresik... de hát nyilván mindig a kisebb szívjon. főleg hogy az ők alkalmazását törték fel, amit ők készítettek. mit tudok én csinálni ez ellen? nekik kéne jobban megcsinálni, hogy ne lehessen feltörni.

ez olyan mint amikor kirabolják a bankot, elviszik a berakott pénzemet, és a bank nem adja vissza, mert nem állítottam meg a bankrablókat.

ma 13:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem törték fel, hanem te engedted be az adataid kiadásával. Vagy valamilyen chaten küldött scam linken keresztül léptél be, vagy valamilyen skin kereskedő/szerencsejáték oldalon keresztül egy Steam API-nek álcázott adathalász helyen. Ha nem kattintottál volna és adtál volna engedély, nem férnek hozzá a fiókodhoz. Ez nem az üzemeltető felelőssége, hanem a tiéd.
ma 13:40
 7/8 A kérdező kommentje:
soha nem megyek olyan oldalra, ahol el kell fogadni valamit. egyáltalán nem fogadok el semmit, nem nyomok rá semmire, nem küldtek sehol ilyen scam izét, nem adtam engedélyt sehol, semmikor. NEM csináltam semmi olyasmit, ami miatt ez megtörténhetett volna.
ma 13:45
 8/8 A kérdező kommentje:
mindegy, most hogy megváltozott a jelszó, így biztonságban van a fiókom? vagy 3:00 körül lelopják az értékesebb cuccaimat is?
ma 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!