Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek megjön dec23-án a...

Szerintetek megjön dec23-án a shein csomag?

Figyelt kérdés
Felgyorsítattam a rendelést, már ki a raktárból szöveg, illetve arr_at_orig_terminal-t írt reggel9től. Gondolom már szállítják. Szerintetek ha a hétvége alatt megérkezik pestre, a posta kihozza hétfőn? Pestre fog gondolom megérkezni, én pedig nem pesti vagyok, kb 5órára lakom pesttől, így nagyon reménykedem hogy megérkezzen. Amikor az express one szállított, amelyik nap beérkezett pestre még aznap kiszállította, vagy másnap

dec. 20. 19:51
 1/3 anonim válasza:
Azóta megkaptad a csomagot? Én még december 12-én rendeltem, de még mindig nem kaptam meg. Ráadásul dec 24 óta nem is frissítette a csomag követőt a shein, pedig elméletileg már dec 16 óta az országban van a csomagom.
jan. 3. 16:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Megérkezett nekem, bár pont az utolsó nap a határidőböl. Szerintem érdeklődj a pesti depónál (hívd fel telefonon)
jan. 8. 01:36
 3/3 anonim válasza:
Írtam a Shein-nek, visszautalták az összeget, ők sem tudnak semmit a csomag hollétéről.. Bár azért jó lenne, ha mégis előkerülne.
jan. 8. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!