Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van reális esély rá, hogy a...

Van reális esély rá, hogy a britek visszalépjenek az EU-ba?

Figyelt kérdés

dec. 20. 19:05
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Nincs.
dec. 20. 19:14
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
Nincs, aki egyszer kilépett, az végleges, nem lehet visszatáncolni.
dec. 20. 19:21
 3/8 anonim válasza:
Nincs.
dec. 20. 20:05
 4/8 A kérdező kommentje:
De valamit rendezgetnek, ma hallottam 1/2 füllel a híradóban, de semmi ehhez kapcsolódó infót nem találtam a neten. #2 Ezt honnan tudod?
dec. 20. 22:35
 5/8 anonim ***** válasza:
36%
Ha így megy tovább, akkor nem nagyon lesz más út számukra. Idővel vissza fogják őket engedni szerintem, csak rossz feltételekkel, ami viszont meg fogja nekik még így is érni.
dec. 21. 03:04
 6/8 anonim ***** válasza:
27%
Vissza lehet táncolni, de kellemetlen dolog az, hogy mindenkinek bele kell egyezni és a németek franciák megmondták, hogy nem hamar fog bekövetkezni.
dec. 21. 03:05
 7/8 anonim ***** válasza:
39%

Remélem nincs .

Sokkal jobb az élet itt mióta nem jön annyi életképtelen ide .

Egyedül postát meg csomagot hazaküldeni lett nehezebb és drágább.

dec. 21. 06:08
 8/8 anonim ***** válasza:
36%

A LibDem pártnak van olyan kampánya, hogy belépne a közös piacra. Nem az EU-ba csak a közös piacra, mint Norvégia vagy Izland. Ami gyakorlatilag ugyanazt jelenti, csak nincsenek ott az EP-ben.

Na most a LibDem nagyon messze van a kormányra kerüléstől. Az sem biztos, hogy létezik még

dec. 21. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!