Irodista munka érettségi nélkül?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy van e olyan irodista munka, amiben OKJ tanfolyammal tudnék dolgozni. A gondom, hogy nincs meg az érettségim, mert 10. osztály után otthagytam a sulit és elmentem dolgozni. Viszont szeretnék hasonló körben dolgozni. Jelenleg kidobóként melózom egy éjszakai bárban, jól fizet, de már nagyon elegem van a barmokból és szeretnék egy normális közegbe tartozni. Az lenne az alap felvetés, hogy egy OKJ szakma elég legyen és ne kelljen folytatnom az érettségit, mert abszolút semmi plusz időm nincs, de nem tudom létezik e ilyen opció egyáltalán. Szívesen tanulok, nincs gondom vele, csak örülnék ha -1 körrel kevesebbet kéne futnom.tegnap 09:43
1/3 anonim válasza:
Még érettségivel se nagyon vesznek fel, ha nincs ismerős.
2/3 anonim válasza:
Sajnos tényleg nagyon válogatnak sok munkakörben. Vannak releváns végzettségek amik esetleg elönyt jelenthetnek, de csak akkor előny, ha van érettségid is.
Csak irodai munka lenne amúgy megfelelő vagy bármi ahol nem kellene ittas idiótákkal vesződni??
3/3 anonim válasza:
A legtöbb OKJ-s képzéshez feltétel az érettségi megléte...csak a nagyon alap tanfolyamokhoz nem kell érettségi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!