Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Utánvétet választottam de...

Utánvétet választottam de küldik a számlát,elszúrtam valamit?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy egérpadot és egy foxpost automatába kértem a fizetés módja utánvét, de ma küldtek egy e számlát az összegről illetve a számlaszámukat is elküldték.

Most akkor előre kell fizetnem vagy tudok ott az automatában is fizetni?

dec. 16. 20:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Az automatánál lehet bankkártyával fizetni.
dec. 16. 20:18
 2/9 anonim ***** válasza:

Hogyan tudok fizetni a Foxpost csomagautomatánál

A Foxpost által üzemeltetett csomagautomatáknál bankkártyával tudod kiegyenlíteni a megrendelésed vételárát. Pontosan ugyanúgy működik mint egy bankautomata vagy egy bolt POS terminálja.

Az automata akkor fogja kérni a fizetést, amikor begépelted a tőlük kapott nyitókódot.

A sikeres fizetést követően az automata megfelelő ajtaja ki fog nyílni és át tudod venni a tőlünk megrendelt csomagot

dec. 16. 20:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális. A számlát vagy a csomagban találod, vagy elküldik az email címedre.A számlának semmi köze nincs a kifizetés módjához.
dec. 16. 20:44
 4/9 TappancsMancs ***** válasza:
100%
Igen mint 3-as. A számla mindig jár, sőt kötelező számlát adni. A necces pont az lenne, ha küldik és semmi számla sehol. :)
dec. 16. 20:46
 5/9 TappancsMancs ***** válasza:
100%
A számlaszám meg valószínűleg azért volt benne, mert minden rendeléshez egy forma emailt küldenek és abban minden benne van, cím, számlaszám, stb. Olvasd el figyelmesebben és biztosan látni fogod.
dec. 16. 20:48
 6/9 A kérdező kommentje:
A számlán rajta van hogy meddig tudok fizetni(fizetési határidő
dec. 16. 20:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj emiatt, a számlát kötelező eljuttatnijuk hozzád. Neked annyi dolgod van ezzel kapcsolatosan, hogy átvedd az automatából a rendelt terméket, és ha utánvéttel kérted, akkor fizesd ki az automatánál. Ennek az a következménye, hogy megkapod azt, amit rendeltél. Ennél egyszerűbben nem tudom elmagyarázni.
dec. 16. 22:10
 8/9 anonim ***** válasza:
*-j, mielőtt bárki belekötne.
dec. 16. 22:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Átlagban könyvet szoktam rendelni. Utánvéttel. Az egyik bolthálózat elektronikusan is küld, amit a moly.hu-ra feltöltve pro napot ad (leszerződtek). De a számlát utána papír alapon a csomagban is megkapom
dec. 17. 02:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!