Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Utánvétet választottam de...

Utánvétet választottam de küldik a számlát,elszúrtam valamit?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy egérpadot és egy foxpost automatába kértem a fizetés módja utánvét, de ma küldtek egy e számlát az összegről illetve a számlaszámukat is elküldték.

Most akkor előre kell fizetnem vagy tudok ott az automatában is fizetni?

ma 20:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Az automatánál lehet bankkártyával fizetni.
ma 20:18
 2/8 anonim ***** válasza:

Hogyan tudok fizetni a Foxpost csomagautomatánál

A Foxpost által üzemeltetett csomagautomatáknál bankkártyával tudod kiegyenlíteni a megrendelésed vételárát. Pontosan ugyanúgy működik mint egy bankautomata vagy egy bolt POS terminálja.

Az automata akkor fogja kérni a fizetést, amikor begépelted a tőlük kapott nyitókódot.

A sikeres fizetést követően az automata megfelelő ajtaja ki fog nyílni és át tudod venni a tőlünk megrendelt csomagot

ma 20:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális. A számlát vagy a csomagban találod, vagy elküldik az email címedre.A számlának semmi köze nincs a kifizetés módjához.
ma 20:44
 4/8 TappancsMancs ***** válasza:
100%
Igen mint 3-as. A számla mindig jár, sőt kötelező számlát adni. A necces pont az lenne, ha küldik és semmi számla sehol. :)
ma 20:46
 5/8 TappancsMancs ***** válasza:
100%
A számlaszám meg valószínűleg azért volt benne, mert minden rendeléshez egy forma emailt küldenek és abban minden benne van, cím, számlaszám, stb. Olvasd el figyelmesebben és biztosan látni fogod.
ma 20:48
 6/8 A kérdező kommentje:
A számlán rajta van hogy meddig tudok fizetni(fizetési határidő
ma 20:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne aggódj emiatt, a számlát kötelező eljuttatnijuk hozzád. Neked annyi dolgod van ezzel kapcsolatosan, hogy átvedd az automatából a rendelt terméket, és ha utánvéttel kérted, akkor fizesd ki az automatánál. Ennek az a következménye, hogy megkapod azt, amit rendeltél. Ennél egyszerűbben nem tudom elmagyarázni.
ma 22:10
 8/8 anonim ***** válasza:
*-j, mielőtt bárki belekötne.
ma 22:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!