Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ügyfélkapu+ regisztráció...

Ügyfélkapu+ regisztráció után, nem jelenik meg az ügyintézés fül. Mit hibázhattam el?

Figyelt kérdés

Átregisztráltam az ügyfélkapu+ -ra, qr-kód leolvasás, sikeres párosítással megvolt, majd be is léptem az ügyfélkapu+ -ba, de csak 5 opció érhető el: 1. Kijelentkezés az ügyfélkapuból

2. Regisztrációs adatok.

3. Jelszóváltoztatás.

4. Ügyfélkapu+ beállítások.

5. Ügyfélkapu törlése.

Egyszer töröltem az ügyfélkapu+ -t, majd újra regisztráltam, de ugyan ezt a felületet kaptam.

Így semilyen ügyintézést nem tudok elkezdeni. Hol hibázhattam el?

ma 19:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Belépéskor megadtad a telefonra érkezett pin kódo ?
ma 19:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Természetesen megadtam a generált kódot. Be is vagyok lépve, és "aktív" vagyok.
ma 19:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Töröld a sütiket, coocie-kat a böngésződben
ma 19:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez az oldal amit el akarsz érni, közvetlenül az hozzáférési beállításokat kezeli, és csak azt. Ha egy konkrét ügyet akarsz elintézni, akkor annak az ügyintézési felületét kell felkeresned. Ennek kiindulási pontja a magyarorszag.hu, és azon belül már ott a bejelentkezés gomb ahonnan listázhatók a szolgáltatások.
ma 19:39
 5/5 A kérdező kommentje:

#4 Valóban!! :O

Na, látszik hogy 2,5 éve kellett legutóbb használnom, azóta csak a lejárat miatt kellett az ügyfélkapuval törődnöm... most pedig hogy átváltsam a "+"-ra, hogy azért mégis megmaradhasson, mert még jól jöhet.

Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek, működik az oldal! (ezek szerint nem hibáztam el semmit az átregisztrálásnál, csupán simán hü**e, vagy szenilis vagyok már :) )

ma 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!