Ha 4 fős félkatonai csoportot szeretnék létrehozni, hol tudom ezt bejelenteni?
Figyelt kérdés
Legálisan lehet ilyet?
Be kell e egyáltalán jelenteni?
Ha igen, hol tudom jelezni?
Röviden a lényeg én meg 3 haverom elhatároztuk hogy minden sz*rt túl fogunk élni amit a háttérhatalmak vagy az "Isten" még a világra ereszt. (pl. WW3)
Jelenleg ott tartunk hogy egy vasbeton pincében felhalmoztunk majdnem 600 Liter ásványvizet, jó sok konzerveket, befőtteket, autós elsősegélycsomag és NATOs szűrőket hidegháborús gázálarcokhoz, vegyvédelmi ruhákat jod tablettákból sokat, alapvető gyógyszereket, és folytatjuk!
Térképet csináltunk, szakszerűen hogy ha valahogy támadás ér, akkor hogyan jutunk el biztonságosnak mondható úton a haverom pincéjébe.
Általában kb. 100km (kicsit lehet kevesebb) távolságra vagyunk mert nem egy településen lakunk.
ma 04:58
1/4 anonim válasza:
Ezt nem kell bejelenteni. Vagy adozni is akartok?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem nagyon,ha nem muszáj!
ma 05:26
3/4 UlfOrmson válasza:
Mindez szép és jó de hogy oldják meg a klotyót, a levegő folyamatos cseréjét? Ha napi 2 liter/fő vízzel számolunk, akkor 75 napra elegendő a víz (2.5 hónap), és háborús helyzetben nem igazán tudtok majd vizet szerezni. Plusz, ha tényleg kitör a vh. akkor nem igazán lesz biztonságos útvonal sehova se
4/4 anonim válasza:
Nem kell ehhez semmilyen engedély. Mi is csináltunk ilyet 12 évesen. Tök jó buli volt. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!