Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Menjek vele buliba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tóth Benő kérdése:

Menjek vele buliba?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel anno ismerkedtünk,de nem jöttünk össze, mert neki más megtetszett. Több hónapig nem beszélgettünk. Múltkor felkeresett, sok mindent át beszéltünk. Megkérdezte hogy egyszer elmennék e vele táncolni?? Nekem nem olyan barátnőim vannak akikkel ellehet menni táncolgatni, inkább csak séta és forró csoki, vagy anyukák. Neki sincs senkije.

tegnap 22:31
 1/5 A kérdező kommentje:
Kimaradt: én úgy elmennék egy igazit táncolni, koengedni a gőzt.
tegnap 22:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Miféle lány vagy te Tóth Benő néven? 😃
tegnap 23:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha menni akarsz táncolni és elhív valaki aki amúgy szimpi akkor mi a franckarikát agyalsz??? Menjetek bulizni és majd lesz ami lesz.

Amúgy Benő... meg sráccal ismerkedtél... izé ez nem meleg rovat kérdés lenne? :D

tegnap 23:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Skacok csaj vagyok, de ez a név nem volt foglalt, vagy mi, régen csináltam ezt a profilt. Unokaöcsém Benjámin, innen jött a név.
tegnap 23:51
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 ettől még megtévesztő, hogy ffi névvel írogatsz. A többi meg ld. amit fent írtam.
tegnap 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!