Szükségem lenne egy alapra?
Figyelt kérdés
Óvodai állásra jelentkezem ahol szükség van beleegyező nyilatkozatra amiben beleegyezek hogy az adataimat kezeljék vagy mi...
Még egy kérdés: Az erkölcsi bizonyítványt a Kormányablakban kell kikérni? Ill. az ügyfélkapuból?
ma 21:16
1/4 A kérdező kommentje:
Nézzétek el az elírásokat
ma 21:17
2/4 anonim válasza:
Ők az adatkezelők, nekik kell valami formanyomtatványt csinálni amit csak aláírsz. Nem te írod meg (honnan is tudná egy laikus mit kell tartalmaznia). Egyáltalán mihez kell hozzájárulnod? Ha felvesznek és szerződést kötsz akkor a munkaszerződés az adatkezelés jogalapja és nem hozzájárulás.
3/4 A kérdező kommentje:
Ezt én sem értettem...
Így van pontosan a hirdetésben: a pályázó nyilatkozata arról, hogy a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggő kezeléséhez hozzájárul
ma 21:59
4/4 anonim válasza:
Akkor ez még nem munkaviszony, csak jelentkezés. Így van értelme a hozzájárulásnak, de én nem gondolnám ezt túl. Szó szerint visszaidézed: "alulírott xy (anyja neve, lakcím - amiből beazonosítható ki adta, de nem több mint amit amúgy is láthatnak) hozzájárulok a pályázati anyagban foglalt személyes adataimnak a pályázati eljárással összefüggő kezeléséhez. dátum, aláírás"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!