Miért nem tudok youtu-on videó nézés közben mást csinálni az alkalmazásban?
Pár napja vettem észre hogy a youtube-on ha nézek videót úgy hogy azt beteszem a képernyő sarkába(akár felülre vagy alulra) ,csak a képernyő legaljában tudok görgetni vagy más videókra lépni mert ha feljebb mozgatom akkor a videót tologatja jobbra balra, és igy nem tudok a kereső mezőbe sem irni semmit mert akkor meg kinagyítja a videót.
Nem lépek a videóra véletlenül se meg semmi, akárhova lépek mindig a videót mozgatja. Ilyenkor mindig le kell húznom a videót a képernyőről.
Először azt gondoltam, hogy talán valami frissítés, de ennek sok hasznát nem látom...
Utána meg arra gondoltam a kijeltővel lehet valami, de nem érte víz sem és nem is ejtettem le.
Ha esetleg valaki tudja mitől van ez, vagy meg tudja irni hogy ezt miképp lehet megszüntetni az írja meg légyszíves! 🙂
Köszönöm ha segítetek!!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!