Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tüntethetem el a kerek...

Hogyan tüntethetem el a kerek arcomat?

Figyelt kérdés
Pufi az arcom. Nem plusz kilók miatt, hanem egyszerűen pufi. Pedig az alatta lévő csontok nem adják a kerek arcformát, tehát nem a csontok miatt nem tűnik el. Végzek arcmassázst, komolyabban kb november elején kezdtem el. Néha úgy látszik hogy jobb a helyzet de napról napra más és más. Hol gyönyörű ovális alakú hol másnap megint puffadt, nem értem hogy van ez. Igazából mostanában próbálok figyelni arra hogy elég vizet igyak hogy ne a bőr lógásával legyen baj, gondolom néha a pihenés is közrejátszik. A lényeg hogy nagyon aránytalanul érzem magam, mert alapból skinny vagyok és az arcom nagy ahhoz képest. Nem tudom mit kezdjek de iszonyatosan zavar. Vagyis nem szeretem, gyűlölöm az arcformámat... szeretném elérni azt a végállapotot ahol csontos az arcom és nem lesz ilyen problémám. Nem tudom mitől van. Legyen szíves valaki olyan segítsen aki ért hozzá és hasonló cipőben jár/járt

ma 10:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!