Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Adranalin löket, vidámpark?...

Adranalin löket, vidámpark? Miért rossz érzés?

Figyelt kérdés

Tudjátok van az az érzés,amikor felülsz valami féle játékra. Én nálam pl a Rugby volt és a BreakDance.

És az elején van az a nagyon rossz érzés, az az adranalin löket? És később nem olyan rossz, csak visítanom kell hozzá:'D

Mindenkitől azt hallom mennyira jó érzés stb. Hát nem tudom nálam az első 1 perc az borzalmas, rosszul leszek, szédülök fura érzés érzek mindent ami rossz. Aztán valahogy össze szedem magam ugyan úgy megvan egy kis félelem de már nem az van hogy mindjárt meghalok😂

Ehez valahogy hozzá tudjuk magunkat szoktatni?

ma 00:28
 1/1 A kérdező kommentje:
Jaj. Adrenalin, nem tudom hogy voltan képes ennyiszer elírni. Most, hogy javítottam még úgy is rossz irányba ment az ujjam. Bocsi az elírásokért.
ma 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!