Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » De mièrt kell mindig legyen...

De mièrt kell mindig legyen valakinek valami ellenkező válasza?

Figyelt kérdés

Miért nem tudjátok azt mondani hogy rendben csináld ahogy akarod...Van egy kisfiam ès mikor született azt mondtam nem akarok soha többet ès hogy elèg ès az anyósom mondta hogy okvetlenül kell legalább meg egyett de Miért???(meg mèg páran)Akkor eltelt 2-3 honap lényegtelen,megváltozott a döntésem ès akartam,akkor meg kapom azt hogy még ne vagy inkább ne is mert a világ tönkre megy meg ilyeneket...Miért kell nektek megmondani ki mit fog dönteni az életükben és Miért kell utálkozni ha nem úgy döntenek ahogy nektek felel meg mert mondjuk pl nem a ti életetek de mégha azt is átgondolták Akkor sem jó...Vagy ha valaki például nem szoptatt vagy nem tiszteli a babonás mesèket Akkor nem jó meg ilyenek

Nem csak erre vonatkozik hanem mindenre adtam egy példát de mikor fogjátok ti abba hagyni élni más életjeit? Ti hallgatók másokra mikor nektek bele szólnak?Ha nem akkor miért gondolod hogy mások téged meghalgattnak azért mert te most ki tudja ki vagy

Leírtam ezt hátha azoknak már vissza megy az éssz a fejükben pont ide mert itt is sok van belőlük

A többinek minden jót ès nagy erőt kívánok mert nem mindenki bír mindent a fülön körösztül engedni vannak azok akiknek tényleg nehéz feldolgozniuk ès ti azt èlvezitek is az a baj....

dec. 13. 18:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Miért beszéled meg a magánügyeidet másokkal? Hogy akarsz-e még gyereket vagy sem, az kizárólag a te és a pertnered döntése, senki másnak semmi köze hozzá, éppen ezért nem is kell velük beszélni róla.

ÉN nem tárgyalom ki a magánügyeimet senkivel, a döntéseimet is én hozom, nem mások, ezért nem is kérdés, hogy hallgatok-e vagy sem másokra.

dec. 13. 18:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Ennek nem itt van a helye. Ha magánéleti problémáid vannak, akkor azt nem itt lehet megoldani, hanem fordulj például pszichológushoz. Azzal, hogy idegeskedsz, magadat beleértve is csak ártasz mindenkinek. Elviselhetetlen az anyós? Akkor például megbeszélem a párommal, hogy ez problémás, és a kötelező minimumon felül nem kívánok találkozni vele. Akibe szorult némi értelem, megérti.
dec. 13. 18:55
 3/3 A kérdező kommentje:

Azért mert kérdezték ès mikor nem is akartam megmondani a választ vagy azt mondtam nem tudom mèg akkor is bele szólnak

Amugy Bocsánat hogy ide le írtam de senki nem tudja ki vagyok ès hát gondolom vannak itt is páran akik hasonló helyzetben vannak...Ès én adtam csak plt amúgy legjobban azért írtam ki mert itt is vannak olyanok akik imádják lemondani a másikat mègha semmi rosszat nem is kérdezett

Ha nem találtad magad meg benne nem muszaly haragudnod

dec. 14. 10:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!