Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Balettosok! Ti mit tesztek a...

Balettosok! Ti mit tesztek a spicc cipőbe?

Figyelt kérdés
Balett órán mindenki óriási szemekkel nézett rám amikor nem vettem fel a spiccbetétemet és meg is vicceskedve meg is jegyezték hogy :normális vagy, hát te acélból vagy bakker, hát én fel se tudok állni spiccbetét nélkül stb. Mondom hát nekem jobban fáj ha kitömöm meg nem érzem a padlót és én ezt nem szeretem. Meg nem teljesen "meztelen" lábra húzom fel annyira őrült még én se vagyok hanem egy kis ragasztószalagot teszek bele vékonyan hogy a dörzsölődés miatt ne legyemek hólyagjaim.Utána jobban fáj a lábam igen, de jobb érezni mit csinálok. Szerintem így jó de kígáncsi vagyok a véleményetekre: ti mit tesztek a cipőtökbe,miért, és mi nem vált be nektek?

ma 18:27
A kérdező szavazást indított:
Teszek spiccbetétet a cipőmbe
Nem teszek spiccbetétet a cipőmbe, ragasztószalaggal,ragtapasszal, ilyesmikkel pótolom
Semmit sem teszek a cipőmbe
3 szavazat
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!