Flakonok visszaváltásakor kérte valaki bankszámlára a pénzt? Mikor kerül a számlára? Kb hány nap?
Figyelt kérdés
#Flakon#Bankszámla#Miikor érkezik meg
dec. 12. 01:27
2/5 anonim válasza:
Pár perc. Jártam úgy egyszer, hogy 4-5 óra múlva utalták ki (szerintem túlterhelt volt a rendszer akkor)
3/5 Metionin válasza:
Változó, van hogy pár perc, van hogy pár óra.
4/5 anonim válasza:
Nekem mindeddig pár másodperc alatt megjött, amint rányomtam az automata kijelzőjén a kifizetésre, rögtön jött az értesítés a telefonomra, hogy átutaltak némi aprópénzt a számlámra. Inkább az az érdekes kérdés, hogy ilyenkor hol van a tranzakciós díj? Valóban megéri bárkinek is párszáz forintokat utalgatnia?
5/5 A kérdező kommentje:
Nem sikerült. Valamiért a visszaváltó gép a supershop kártya kód becsippantásakor hibát jelzett. Így végül a papír alapút választottam.
A pozitív, hogy nem muszáj levásárolni, hanem kifizetik készpénzben. :)
dec. 12. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!