Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ázsia expressz megrendezett?

Ázsia expressz megrendezett?

Figyelt kérdés

Mármint az a része, hogy ott alszanak idegeneknél, akik beengedik őket ismeretlenül.

Nekem ez fura, mert ott nemcsak 2 ember volt, hanem egy kamerás is. Ráadásul jogilag ez akadályokba nem ütközik. Hogy a befogadó család és házuk bekerül a tv-be, ilyenkor szerződéseket szoktak aláíratni, hogy bele egyezik, hogy felvegyék és bekerüljön a műsorba és utólag nem élhet panasszal. Vagy akkor ezt utólag íratják alá? De előtte kéne. Ugyanez van a stopposokkal is.

Mindig mondják, hogy 2 embert vigyenek el, pedig 3-at visznek, mert ott van a kamerás is.

Belegondolok, hogyha nálam kopogtatna két ember egy kamarással, hogy itt aludhassanak, nem tudom mit mondanék. Talán a kamera megnyugtató, hogy tudom, hogy tv műsor és nem kirabolni akarnak, de akkor is.

dec. 10. 21:14
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Elég szomorú és elkeserítő, hogy vannak emberek, akiknek megfordul a fejében, hogy bármi ilyesmi nincs előre megírva...
dec. 10. 21:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy gyanús, tehát megfordult a fejemben.🙄
dec. 10. 23:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Ahogy mondod ez mind előre megrendetett.
dec. 11. 08:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, csak egy operatőr megy velük, de lehet mikrofonos, világosító is, vagy még több ember. Elvileg szerződést kellene kötni minden szereplővel. Ám el tudom képzelni, hogy kap száz fityfirittyet, ha engedni ígérettel a „szerződés” már létre is jött. Egyébként a jogban létezik szóbeli megállapodás is, aminek az érvényessége ugyanolyan, mint ha három példányban, tanúkkal igazolt, közjegyzővel ellenjegyzett stb. Csak vita esetén nehezebb bizonyítani.
dec. 11. 09:19
 5/5 A kérdező kommentje:

3-as ezt bizonyítani/alátámasztani is tudod?

4-es mikrofonos nem volt velük, rajtuk volt a mikrofon nyakláncként.

Szerintem világosító sem, csak egy kamerás.

dec. 11. 19:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!