Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A csomagot nekem kell megcímez...

A csomagot nekem kell megcímezni postai csomag esetén?

Figyelt kérdés

Egy csomagot akarok feladni a postán. Nekem kell megcímezni vagy a postán raknak rá majd nyomtatott címkét?

Bocsánat ha buta kérdés, nem sűrűn adok fel nagyobb csomagot. Természetesen tudom, hogy kell kézzel címezni csak nem vagyok benne biztos, hogy ez itt szükséges.

dec. 9. 23:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Akár megcímzed akár nem,mindenféleképpen ráragasztják a saját szabványos címiratukat.

Vagy a postán az ablaknál diktálod be a feladó és a címzett adatait és ott tudod meg a fizetendő összeget vagy,

Otthon nyugodtan kitöltöd a posta oldalán lévő címiratkitöltőt,kiszámol mindent,-a végén kapsz egy kódot amit bediktálsz a postán és azt kinyomtatják,ráragasztják,fizetsz-és ennyi.

dec. 10. 01:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos választ. Kitöltöttem előre online. Így tényleg nagyon gyorsan ment a feladás!
dec. 10. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!