Munkavédelmi cipő online rendelés?
Akik rendeltek már webshopból munkavédelmi cipőt, az ő tapasztalataira volnék kíváncsi, hogy mennyire lehet bízni a méretezésben?
Pl. nekem is volt már több fajta cipőm, az egyik 45-ös, a másik 47-es, és mégis mindegyik egyformán passzolt a lábamra.
Most így hogy válasszak biztonsággal bármely webshopból, hogy vagy jó lesz, vagy nem a cipő.
Belső talphossz méretezés (már ahol meg van adva), jó támpont lehet a rendelésnél?
Illetve melyik márkát/típust ajánlanátok raktári munkához? Sokat talpalok, targoncázok,stb.
A lényeg hogy kényelmes legyen, és amennyire lehet jól szellőző (mivel lábizzadásra erősen hajlamos vagyok)
Én webshopból soha nem rendelnék cipőt. Csak próba után fizetek.
Alapvetően 44-es a lábam, de mostanában gyakran 45-ös, néha 46-os cipő jó rám. A számozás teljesen hasraütésszerű. Még a belső talphossz se bombabiztos adat, mert az orr-rész formája, szélessége, magassága, stb. miatt is kellhet egy számmal nagyobb. Esetleg ha máshogy nem tudod megoldani, akkor be kell vállalni az elállás miatt az oda-vissza postázás árát. Elég húzós.
Látom, emberek zöme még mindig nem érti ezt a méretezést.
Adott terület a saját népének való mérettáblázattal dolgozik.
S egyértelmű, hogy a kínai piacon más méretek vannak, mint európai származású helyeken.
Az más kérdés, hogy a kínai áru jelen van.
Ne rendelj olyan helyről, ahol nem adják meg cm-ben a talp hosszt.
Munkavédelmi dolgokat pedig jobb szaküzletben helyben venni több okból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!