Lehet, hogy hamis? Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Több drogériában próbáltam, de nem kaptam Denim Original after Shavet és tusfürdőt, amit ajándéknak szánok. Véletlenül észrevettem, hogy a kínai vegyiáru boltban van, és megvettem rögtön 2-2 db-ot valamivel olcsóbban, mint a drogériában lett volna, de ott ugye nem is volt ilyen, meg itt minden olcsóbb amúgy is, mint máshol. Kaptam róla nyugtát is. Elmondtam egy ismerősömnek, és kinevetett, hogy ez biztos hamisítvány. Honnan tudhatnám, hogy hamis-e, mert nem szeretnék leégni az ajándékkal.#hamisított kozmetikum
dec. 5. 16:50
1/4 anonim válasza:
A nyugta a vásárlást igazolja, nem az eredetet. A csomagolást és egyéb termékjellemzőket kellene összehasonlítani egy eredetivel, különben ki tudja mi az. Ugyanúgy lehet eredeti, mint hamis is.
2/4 anonim válasza:
Nehezen tudom elkepzelni h ilyesmit hamisitanak.
3/4 anonim válasza:
Miért nem olyan ajándékot keresel, amihez értesz is legalább?
Ui.: legtöbb ember úgyis marhaságot vesz a másikaknak.
Ha felnőtt emberről van szó... Megveszi magának azt amit akar s olyat amilyet akar vagy/és passzol hozzá.
Nálunk több éve tiltólistán van az egymás ajándékozása, mert felesleges.
Helyette szimplán jól érezzük magunkat, mi tényleg ünnepelünk.
De sokaknál ez az ünneplés inkább az anyagiakról szól.
Neked is az a legnagyobb bajod, hogy eredeti-e, beégsz-e...
Nem erről kellene szólnia a karácsonynak!
Gondolkodj el ezen...
4/4 A kérdező kommentje:
Nem karácsonyi ajándék lenne, és puhatolóztam, hogy mi lenne, ami legalább nem fölösleges, ezt kérte...
dec. 5. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!