Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerencsejáték Zrt Regisztráci...

TappancsMancs kérdése:

Szerencsejáték Zrt Regisztráció Törlése hogyan?

Figyelt kérdés

Sosem játszom és csak azért regisztráltam, hogy megnézzem az oldalt. Le szerettem volna iratkozni a hírlevélről és gyakorlatilag nem igazán lehet leiratkozni róla.

Másik az, hogy nincs regisztráció megszüntetés lehetőség. Van korlátozás menü, de ott is hibát ír ki.

Ez van a hírlevél menüben és nincs hírlevélről leiratokzás.

"Kommunikációs beállításaid - Hírlevél feliratkozás

- Szeretnék értesülni a Szerencsejáték Zrt. ajánlatairól

- Szeretnék értesülni fogadással kapcsolatos ajánlatokról

Kérjük jelöld be, hogy mely csatornákon kereshetünk:

- SMS

- Telefon"

A fiók törlése helyetti úgynevezett korlátozás pedig nem működik és régebben sem működött. Nyilván nem akarják, hogy valaki leiratkozzon hírlevélről vagy megszüntesse a regisztrációját.

[link]

[link]

És akkor a kérdés, hogy hogyan lehet a regisztrációt megszüntetni?

dec. 5. 13:12
 1/4 A kérdező kommentje:

És a "Szerencsejáték Zrt Regisztráció Törlése" keresésre rengeteg online kaszinó oldat ad ki.

[link]

[link]

dec. 5. 13:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát,... Ezzel sem volt SZERENCSÉD! :D
dec. 6. 07:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen a regisztráció törlést már én is kerestem... hiába. Nem engedik hogy csak úgy ott hagyd őket.
dec. 6. 18:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen 2-es és ezért tettem fel a kérdést, hogy jól látom-e. Nem tűnik jogszerűnek amúgy.
dec. 6. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!