Hogyan kell FŐZÉS NÉLKÜL a sógyurmát elkészíteni?
Figyelt kérdés
lécci írjatok fontos lenne2010. nov. 6. 11:39
1/1 anonim válasza:
só liszt és víz hozzáadásával.az arányokat úgyis érzed..kicsit ha valamiből több kell,teszel még hozzá.és kézzel kevergeted,még megfelelő állagú lesz.színezni is lehet temperával.olajat én nem teszek hozzá,mert bebüdösödik..a főzötthöz borkősav is kell.
jó kísérletezést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!