Miért tűntek el egy kérdésre adott válaszom értékelései az oldalon másnapra? Miért mutat -5 pontot az összpontszám egy kategóriában, ha a kérdésekre tett válaszaimat nem értékelték és nem törölték abban a kategóriában?
Válasznál értékelés akkor jelenik meg, illetve, marad fenn, ha az értékelők összesített értékelési százalékai elérik a 125%-ot.
Az értékeléseket, a használók vonatkozó adatait, naponta egyszer – éjjel – frissítik. Ha a válaszodat értékelők valamelyikének csökkent az értékelési százaléka, vagy alacsonyabb jogosultsági szintre került és emiatt alacsonyabb határértéket számítanak be az értékelési százalékából, és emiatt az értékelők összesített értékelési százalékai nem elérik a 125%-ot, akkor eltűnik a válasznál az értékelés.
Ha a kategóriában nem értékelték válaszod, akkor eszerint lett egy törölt a megelőző 30 napban megjelent kérdéshez írt válaszaidból. Ha választ törölnek, arról nem küldenek értesítést.
(Illetve, nem tudom így van-e még, de úgy 6-7 évvel ezelőtt adtak pontot olyan válasznál is, amelyiknél nem jelent meg értékelés, mert pl. csak egy értékelés volt. Úgy derült ki, hogy valaki ilyesmit kérdezett, mint te: előző nap írt egy választ, aminél nincs értékelés, de a ponttáblázatban -5 pont jelent meg. Üzenetben megkérdeztem, hogy melyik kérdés, melyik válasza volt? Megírta, én pedig hasznosnak értékeltem, amire megjelent valami 50% feletti érték. Eszerint, ott lapult egy nem hasznos értékelés, és az én értékelésemmel meglett a megjelenéshez szükséges érték százalék összeg. Akkor még nem volt lehetőség megnézni az egyes értékeléseket egy válasznál, mint most, de a megjelent százalékérték alapján nem hasznosnak értékelés volt az én értékelésem előtt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!