Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen hatásai vannak a...

Milyen hatásai vannak a következő drogoknak? Kokain Speed Extasy

Figyelt kérdés

Nem vagyok szerhasználó, 1x sem próbáltam még ki, viszont kíváncsi lennék a hatásaira/mellékhatásaira.

Negatív/Pozitív dolgokra.

tegnap 20:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezek mind stimuláns party drogok.Felpörgetnek/boldogság érzetet adnak.Kokot nem probáltam,de a másik kettőt igen.Lasztira rá is voltam kattanva kicsit.Ugye ez a tabletta több anyagot is tartalmaz,szvl emiatt is kulonbozhet a hatása.Először olyan társasággal érdemes kiprobalni,akikre számíthat az ember.Simán elofordulhat para flash,rossz közéret.(Semmiképp se buliba/tömegbe először)A mai ekiket nem tudom mivel ütik,de én csak fetrengeti tudtam tőlük meg kinyulni.Volt olyan,hogy megettem egy este alatt 5öt,na az gáz volt hánytam is nem keveset.Szégyellem is magam.kb 40perc alatt beüt ha eszi az ember,es hamar eléri a csúcs állapotot,azt probáltam fokozni,de nem sikerult csak visszaköszönt.

Sp csinált ki a legjobban,mivel Nem tudtam tőle aludni,viszont ennek tovább tart a hatása.Az ember állandoan beszél tőle és pörög.Nekem itt nem volt meg az a szeretek mindenkit és mindent érzés mint a lasztinál,de azért csacsogtam tőle is rendesen.Viszont úristen a másnap,valami borzalmas.Depresszió,sírás kerülgetett,nem tudtam aludni,szétrágtam a nyelvem.Bár az életem ezen szakaszán amugyis depis voltam szvl ez csak rátett.

Összeségében inkább az eki,az nem csinált ugy ki.

De hál Istennek kinőttem ezt a buta korszakomat,kerülöm az ilyet,és idegesit az összes olyan ember aki ezt menőnek tartja és csinálja.

Inkább megiszok egy finom whisky kólát,jobban is érzem tőle magam. :)

tegnap 21:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Kokain/Speed jó lehet "doppingszernek"?
tegnap 21:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Bátrabb ,magabiztosabb tőle az ember,de a mentális állapotot szétcseszi,enni/aludni nem lehet tőle.Szóval nem igazán
tegnap 21:44
 4/4 Luminary válasza:

Már vagy harminc éve, hogy próbálgattam ezeket. Egyvalami közös bennük, mégpedig az, hogy másnap jön a letargia szörnyeteg. Erre találták ki az after partit, hogy kitolja a megjelenését. Még, még, még. A fogad esetleg szétrobban, ha beleharapsz egy kiflibe és annyival is közelebb vagy az első szívinfarktusodhoz. Ha akkor nem térsz magadhoz, amikor elkezded eladogatni a cuccaidat, az sem fog feltűnni, ha már kisebb-nagyobb bűncselekményekbe bonyolódsz. Ja és egyik sem legális, talán nem véletlenül.

Tipp: Hallgasd meg a Tankcsapdától a Hóesést. Képbe rak kicsit...

ma 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!