Miért nem köszön?? Mert megelégeltem hogy csúnyán bánt velem és ezért nem köszön??
Figyelt kérdés
Nyáron ismerkedtem egy férfival, furcsán és bunkón viselkedett velem. Szex is volt köztünk. Végül barátság extrákba maradtúnk, sajnos én többet éreztem iránta akkor inkább elküldtem. Ekkor nagy hisztit csapott, mintha a barátnője lennék úgy veszekedett velem. Semmi kommunikáció nem volt köztünk.Teltek a napok és jön velem szembe a bolt bejáratánál,b blokkjába bújt, elmegy mellettem és egyből kidobta. Elment mellettem köszönés nélkül. Erre adventi vásáron jön velem szembe, láom hogy előbb észrevett, de csak nézett rám, de nem a szemembe. Most se köszönt. Ő sokszor bántott, hazudozott mint a vizfolyás, manipulált és gondoltam én nem köszönök neki előre, ő a férfi. De nem.ma 00:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!