Hogy kell sütni gáz sütőbe süteményeket?
Figyelt kérdés
Mármint sütni tudok, de otthon villany tűzhely volt légkeveréses sütővel. Az albérletbe pedig a régi gyufás van. Félre értés ne essék nem vagyok egy kényes pcsa, csak szeretnék készülni az ünnepekre és felcsesz hogy nem úgy sikerülnek a sütik mint otthon, vagy felpupulykásodik vagy fele megég a fele meg nem sül meg. Nem akarok cserepezni, találtam egy oldalt ahol azt mondták hogy az egyik tepsit alulra kell tenni, azzal is ki próbáltam aztán meg gyengén sütött. De ha leteszem megégeti. Lehet sütni benne mézes krémest, vagy akár piskótát úgy hogy jó legyen? Vagy engedjem el a témát? Köszi a segítséget. 24 Ntegnap 22:40
1/1 anonim válasza:
Azzal kisérletezz, hogy mikor a még nyers tésztát teszed be akkor felülre rakd, amint kezd sülni akkor rakd le alulra.
Az időket és a helyeket ki kell kísérletezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!